Zonder Gedoe: Verkoop Je Auto Zonder Keuring in Belgie!

Als Belgische autobezitter kan het een uitdaging zijn om uw auto te verkopen, zeker als de technische keuring verstreken is of wanneer er defecten aan het licht komen. Gelukkig is er een oplossing: uw auto verkopen zonder keuring. Bij ons kunt u precies dat doen. Het vinden van een opkoper die geen keuring eist, kan een ware verademing zijn in dergelijke situaties. Wij bieden deze specifieke service aan om het verkoopproces voor u zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken. U hoeft zich geen zorgen te maken over alle formaliteiten en regelgeving. We nemen al het zware werk uit handen en halen uw auto zelfs bij u thuis op.

auto zonder keuring verkopen

Technische Uitdagingen bij Dieselkeuringen? Wij Helpen!

Dieselauto’s worden vaak geprezen om hun duurzaamheid en brandstofefficiëntie. Maar met de recent geïntroduceerde strengere emissienormen en technische eisen, wordt het voor eigenaren van dieselvoertuigen steeds moeilijker om zonder problemen door de keuring te komen. Denk aan issues met roetfilters, uitlaatgassen of andere technische mankementen die tot een afkeuring kunnen leiden. Stelt u zich nu voor: u wilt uw auto snel verkopen zonder de stress van deze technische hobbels. Wat als er een oplossing was waarbij u uw auto kon verkopen zonder keuring? Precies daarvoor zijn wij er.

auto verkopen afgekeurd roet uitstoot

Wat Is Het Probleem?

Sinds 1 juli 2022 is de technische keuring van dieselauto’s in Vlaanderen aangescherpt met de toevoeging van de deeltjestellertest (PN-meting). Dit betekent dat veel auto’s die voorheen zonder problemen door de keuring kwamen, nu worden afgekeurd vanwege roetfilterproblemen. Een auto die niet aan deze nieuwe normen voldoet, kan leiden tot hoge reparatiekosten of kan zelfs helemaal niet meer de weg op. Je kunt dus de auto verkopen omdat hij is afgekeurd vanwege de roet uitstoot. een roetfilter vervangen kost snel 2000,- euro waarbij je geen garantie krijgt dat je alsnog door de keuring heenkomt.

Hoe Wij U Kunnen Helpen

Wanneer uw dieselauto technische problemen ondervindt of simpelweg niet voldoet aan de vernieuwde keuringseisen, dan is een auto verkopen zonder keuring via ons wellicht dé oplossing voor u. We maken het verkoopproces moeiteloos en overzichtelijk:

 1. Eenvoudig Proces: Geef de details van uw auto op ons platform door en ontvang snel een bod.
 2. Eerlijke Prijzen: We begrijpen de markt en de uitdagingen van dieselvoertuigen. Ons bod weerspiegelt de werkelijke waarde van uw voertuig.
 3. Snelle Afhandeling: Gaat u akkoord met ons bod? We plannen een ophaalmoment in en handelen alles ter plekke af.
 4. Geen Verborgen Kosten: Wat u ziet is wat u krijgt. Geen verborgen kosten of verrassingen achteraf.

Waarom Ons Kiezen

 • Deskundigheid: We hebben uitgebreide kennis van de technische uitdagingen rond dieselauto’s.
 • Gemak: Geen behoefte aan herhaalde bezoeken aan keuringsstations. Verkoop uw auto direct aan ons.
 • Tijdbesparing: Vermijd het gedoe van particuliere verkoop en de onderhandelingen die daarbij horen.
 • Directe Betaling: Zodra we overeenstemming bereiken, ontvangt u direct betaling voor uw voertuig.

Snelle Verkoop van Defecte Auto’s: Hoe het Werkt

Ons proces is eenvoudig: vul de gegevens van uw auto in op onze pagina en geef aan in welke staat uw auto verkeert. Of het nu in perfecte staat is of technische problemen heeft, wij geven u direct het beste bod. Als u akkoord gaat, halen we de auto op en de deal is gesloten. Zo eenvoudig is het.

wagen zonder keuring verkopen

Geen Verkoopkeuring, Geen Probleem!

Bij particuliere verkoop kan een technische keuring een hoofdpijn zijn. Maar wij vereisen dit niet. Bespaar uzelf de moeite en kies voor ons.

Het verkopen van een auto kan voelen als een marathon; het is vaak tijdrovend en kan flink wat frustraties met zich meebrengen. Dit gevoel wordt alleen maar versterkt als uw auto niet recentelijk is gekeurd of bepaalde defecten vertoont. Het proces van het zoeken naar potentiële kopers, het doorgronden van de technische keuringsvereisten en het onderhandelen over prijzen kan als een zware last aanvoelen. U vraagt zich wellicht af: “Is er een uitweg? Kan ik mijn auto verkopen zonder keuring in België en al dit gedoe vermijden?” Het antwoord is ja, en wij zijn hier om u daarbij te helpen!

Waarom auto Zonder Keuring verkopen?

Voor veel Belgische autobezitters is een verlopen keuring een groot obstakel bij het verkopen van hun auto. Niet alleen kan een auto zonder geldige keuring afgeschrikt worden door particuliere kopers, maar het kan ook resulteren in mogelijke boetes en juridische complicaties.

Echter, wanneer u kiest voor een opkoper die auto’s zonder keuring accepteert, elimineert u deze zorgen. Dit versnelt het verkoopproces aanzienlijk en bespaart u tijd en mogelijke kosten verbonden aan een keuring.

Hoe Werkt Het?

Het proces is verrassend eenvoudig:

 1. Informatie Verzamelen: Verzamel alle informatie over uw auto: merk, model, bouwjaar, kilometerstand en de huidige staat van de auto.
 2. Aanbieden: Dien deze informatie in via ons online platform.
 3. Ontvang een Bod: Op basis van uw informatie sturen wij u een vrijblijvend bod toe.
 4. Verkoop Beslissen: Als u tevreden bent met het bod, gaat u akkoord en plannen we een ophaalmoment in.
 5. Auto Ophalen: Een van onze medewerkers komt bij u langs om de auto op te halen. U hoeft zich geen zorgen te maken over transport of andere logistieke problemen.
 6. Betaling Ontvangen: Zodra de auto is opgehaald, ontvangt u de afgesproken betaling. Geen verborgen kosten of extra wachttijden!

Voordelen van Verkoop Zonder Keuring

 • Snelheid: Geen wachttijden voor keuringen of mogelijke herstellingen.
 • Gemak: Geen noodzaak om verschillende garages of keuringscentra te bezoeken.
 • Kostenbesparing: Bespaar op potentiële kosten van reparaties die nodig zijn voor een keuring.
 • Zekerheid: Krijg een direct en eerlijk bod zonder onderhandelingen.
5/5 - (9 stemmen)